Miben segíthetünk?

Itt vannak az első tudnivalók a vörösvári jégpályáról

Itt vannak az első tudnivalók a vörösvári jégpályáról
2021. október 16.

Fontos információkat tett közzé a Művészetek Háza a jégpályával kapcsolatban, amely hamarosan a Kacsa-tónál várja az érdeklődöket. Eszerint 2021. december 1. és 2022. februrár 15.  között lesz lehetőség a korcsolyázásra, a nyitva tartás pedig a következőképpen alakul:

Hétfőtől péntekig: 16:00 - 20:00
Szombat és vasárnap: 10:00 - 22:00

Ez alól kivételt jelent a téli szünet, amikor is egész nap "nyitott kapuk" fogadják az érdeklődőket. 

Amit már biztosan tudni, hogy lesz melegedő, hütte és korcsalyabérlési lehetőség a helyszínen. Ha szeretne első kézből értesülni, hogy milyen programok várják majd a jégpályára látogatókat, mindenképpen kövessék figyelemmel a Művészetek Háza Facebook-oldalát:

https://www.facebook.com/vorosvarikultur

A kultúrház ráadásul hamarosan újabb részletekkel érkezik!

Ahogy arról beszámoltunk, az Önkormányzat 5 millió forintot igényelt és nyert pályázati úton a jégpálya telepítésére. Az Országos Műjégpálya programban helyi önkormányzatok, helyi önkormányzati költségvetési szervek vagy helyi önkormányzat 100 százalékos tulajdonában álló nonprofit gazdasági társaságok pályázhattak. A kezdeményezés célja, hogy a tél beköszöntével minél több településen lehetőség nyíljon a szabadtéri sportolásra. A pályázók vásárlásra és bérlésre nyerhettek támogatást, városunk ez utóbbiért „szállt ringbe”.

 

 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []