Miben segíthetünk?

Peller Mariann műsorvezető és színész

Peller Mariann műsorvezető és színész

Peller Mariann feleség, családanya, ismert és népszerű műsorvezető. Optimista és pozitív személyiség, aki, ha belép egy szobába, a helyiséget azonnal betölti a mosolya és az életenergiája. Olyasvalaki, akit nem lehet nem észrevenni.

Édesanyja Peller Anna énekesnő. Nővére Peller Anna színésznő.

Pilisvörösváron nőtt föl.  A középiskolát külkereskedelmi szakon végezte el. Elsőre nem nyert felvételt  Színház- és Filmművészeti Egyetemre , így folytatta a  külkereskedelmi tanulmányait, ám nem adta fel.  2005-ben felvételt nyert a  Színház- és Filmművészeti Egyetemre ahol 2009-ben végzett Bárdos András  osztályában Televíziós műsorvezető, rendező szakon. Már az első és a harmadik évben is levelet  kapott  Vitray Tamástól , amiben biztatta és megjósolta, hogy az első lesz, aki munkát kap a szakmában. Szakdolgozatát” Az Anya és a Poligámia avagy a dokumentumfilm és a fikciós tévéjáték készítésének összehasonlító elemzése” címmel írta.  

Saját bevallása szerint, már 14 éves kora óta televíziós munkáról álmodozott. A nagy lehetőséghez 2008 őszén jutott, ugyanis, ekkor debütált az RTL Klub-on a Fogd a pénzt és fuss! című játékkal. A műsor sajnos  megbukott, de Mariann a Reggeli című adásban kapott új lehetőséget. 2011. áprilisától minden péntek este látható volt a Tv2 Nagy Duett című showműsorában, ahol Bereczki Zoltán volt a partnere, és egészen a döntőig jutottak el, de csak a második helyezést sikerült elvinniük. Imád a barátaival lenni, ez tölti fel teljes mértékben. Saját bevallása alapján, állandóan fogyókúrázik. Szeret olvasni, színházba és moziba menni. A családja nagyon fontos szerepet tölt be az életében. Rajong az utazásokért, és szeret új helyeket felfedezni. Kedvenc országa Egyiptom, és minden vágya, hogy egyszer kijusson oda is. Hisz a reinkarnációban, és szerinte élete valamely részében biztos ott élt. 2011 őszén megkapta a háziasszony posztot, az ÖsszeEsküvők című műsorban.

2016 május 30-a  óta a  Petőfi Rádió   Talpra magyar!  című reggeli műsorának az egyik műsorvezetője volt  Harsányi Levente  és  Kardos-Horváth János  mellett.

2017. május 1-től egészen 2019. október 14-ig a  LifeTV  csatornahangja volt.

Forrás:  https://hu.wikipedia.org/wiki/Peller_Mariann_(m%C5%B1sorvezet%C5%91)

2017-ben kezdték el forgatni az „Utazás a lelked körül című műsorokat. Összesen négy évadot készítettek 77 adással ismert emberekkel. 

Október 25-től a Sláger FM-en hallható Peller Mariann mélyinterjú sorozata, a Lélekközösség. 

„Tartalmában és szellemiségében nem változik a műsor, csak felépítésében, alkalmazkodva a rádiós keretekhez. Továbbra is egy vagy két közismert vendéggel és szakértővel beszélgetünk az életünket érintő témákról a lélek szemüvegén keresztül”

– mondta el a műsorvezető, aki úgy érzi, a rádió hullámhosszán keresztül még meghittebb hangulatú beszélgetéseknek lehetnek fültanúi a hallgatók.

Peller Mariann, Lélekközösség című műsora minden hónap utolsó vasárnapján jelentkezik a 95.8 Sláger FM-en.

Forrás:  https://media1.hu/2020/10/19/peller-mariann-slager-fm-lelekkozosseg/

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []