Miben segíthetünk?

Hétvégére megérkezik az igazi ősz

Hétvégére megérkezik az igazi ősz
2021. október 20.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

Maradt szerda délutánra is a napos, száraz, kevés fátyolfelhővel tarkított és enyhe időjárás. A szél viszont a korábbi csend után késő délutántól kissé megélénkül. Este 12 fok várható.

Csütörtök délutánig kevés felhőt láthatunk az égen, utána  viszont észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és kisebb esőre, záporra is számítani lehet. Este és éjjel is előfordulhat némi csapadék. Erőteljes délnyugati áramlás alakul ki térségünkben, így már reggeltől viharossá fokozódik a délnyugati szél, majd késő délutántól gyengül, estére északnyugatira fordul. Közeleg a hidegfront.
Reggel 8, délután 19 fokra kell készülni.

Pénteken erős hidegfront érkezik: délutánig sok felhő lehet az égen, főleg délig fordulhat elő időnként kisebb eső, zápor. Délutántól kissé, késő délutántól jelentősen csökkenhet már a felhőzet észak felől a hidegfront nyomán. Reggel 8 fok, délután 14 fok valószínű.

Szombaton és vasárnap változóan napos-felhős, száraz időnk lehet élénk, olykor erős északnyugati széllökések mellett. A csapadék esélye tehát kicsi, de hüvős azért lehet.  Szombat reggel 3 fokkal, délután 13 fokkal, vasárnap reggel -2 fokkal, délután pedig 12 fokkal kell számolni. 

Hétvégére megérkezik az igazi ősz, a nemzeti ünnep környékére már a természet határozottabban fog színesedni, még látványosabbá válik az őszi színkavalkád. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []