Miben segíthetünk?

Fontos ügyekben, rendkívüli ülésen döntött a testület

Fontos ügyekben, rendkívüli ülésen döntött a testület
2022. október 27.

Fontos ügyekben született döntés a rendkívüli testületi ülésen csütörtökön. A képviselők négy előterjesztést vitattak meg, illetve fogadtak el. Ezek a következők:

Új, korszerű világítótesteket kap mind az öt pilisvörösvári óvoda. Az intézkedés az energiaárak drasztikus emelkedése miatt vált szükségessé. A válság kezelésére dolgozta ki a városvezetésünk energetikai akciótervét, amelynek egyik lépcsője a fenti korszerűsítési beruházás. Részletek ITT

Felújítja a város a Zrínyi utcai tagóvoda tálalókonyháját, illetve annak kiszolgálóhelyiségeit, egyebek mellett az öltözőt. Emellett – a városvezetés energiagazdálkodási akciótervének részeként – szigetelést kap az óvodaépület födémszerkezete. Részletek ITT.

A bölcsőde építésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményeként kiválasztották a kivitelezőt az épület építésére, a kert kialakítására, valamint az út- és közművek megépítésére. Az eszközbeszerzést illetően új eljárást indítanak. Az Önkormányzat kérelmet nyújt be a Támogató Hatósághoz a szükséges pótfedezet biztosítására. Részletek ITT.

A drasztikusan megemelkedett energiaárak miatt a Hivatalban november 7-től átmenetileg négynapos munkahét lép életbe. Péntekenként a Városháza zárva tart. A munkatársak előre ütemezett terv szerint dolgozzák majd le a maradék órákat. Az ideiglenes átszervezés az ügyfélfogadást nem érinti, az a hétfői és szerdai napokon változatlan marad. Részletek ITT.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []