Miben segíthetünk?

Szociális dolgozók napja alkalmából köszöntötte a polgármester a Napos oldal munkatársait

Szociális dolgozók napja alkalmából köszöntötte a polgármester a Napos oldal munkatársait
2022. november 11.

A szociális dolgozók napja alkalmából Fetter Ádám polgármester látogatást tett a Városi Napos Oldal Szociális Központban. Az intézményben Péntek Beáta intézményvezető fogadta a városvezetőt. Az eseményen Fetter Ádám minden dolgozónak névreszóló oklevéllel köszönte meg a munkáját a jeles nap alkalmából.

„Ezúton szeretném megköszönni az intézmény minden dolgozójának áldozatos munkáját, melyet az elesett, rászoruló embertársaink életének megkönnyítése, jobbá tétele érdekében végeznek nap, mint nap. Ezt a különleges hivatást csak nagy türelemmel, elhivatottsággal, kötelességtudattal és empátiával lehet végezni” - mondta Fetter Ádám polgármester.

Pilisvörösváron összesen negyvennyolcan dolgoznak ezen a területen a Napos Oldal munkatársaiként. Az intézmény munkatársainak egy közös vacsorát is szerveznek a szociális dolgozók napja alkalmából, ahol a mindennapok nehézségeit és örömeit kötetlen formában beszélhetik meg egymással.

Az Országgyűlés öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy november tizenkettedike a szociális munka napja legyen Magyarországon. Ezen a napon azok kerülnek reflektorfénybe, akik szociális területet választották hivatásukként.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []