Miben segíthetünk?

Kiadó garázs

Kiadó garázs
2023. március 7.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó szabályokról szóló 8/1997. (VI.30.) önkormányzati rendelet 20. §-a alapján bérbeadásra meghirdeti az alábbi helyiséget

Cím: Arany János u. 1/a. épület mellett lévő 3-as számú garázs
Minimál ár: 20.000 forint/hó
A garázs műszaki jellemzői: 1 beállásos betonelemekből álló, zárható mobilgarázs, kifestett állapotban

Tudnivalók a bérbeadással kapcsolatban:

 ♦ Pályázati feltételek: Bármely természetes vagy jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság pályázhat.

♦  A pályázatot kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázat során ajánlatot tett egyik ajánlattevővel se kössön szerződést, ily módon a pályázatot – akár indoklás nélkül is – eredménytelennek minősítse.

♦  A garázs bérleti jogát az szerzi meg, aki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel, és a minimálárhoz képest a legmagasabb bérleti díjat ajánlja meg a garázsra.

♦  Amennyiben azonos összeggel kerül benyújtásra több pályázat, és azok ajánlata a legkedvezőbb, akkor a Képviselő-testület felhatalmazásával az Előkészítő és Bíráló Bizottság előtt írásban újbóli ajánlatot tehetnek az azonos ajánlatot adók mindaddig, amíg nem lesz egy kedvező ajánlat.

♦ Az ajánlati árnál alacsonyabb összegű ajánlat érvénytelen.

♦  Az első pályázó visszalépése esetén az önkormányzat nem köt szerződést a második legjobb ajánlatot adó pályázóval, hanem új pályázatot ír ki.

♦ A pályázatot zárt borítékban kell benyújtani.

Pályázati nyomtatvány ingyenes, átvehető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában vagy elektronikusan letölthetőaz alábbi linkre kattintva vagy a következő menüpontban: Városháza/Lakossági ügyintézés/Letölthető dokumentum/Műszaki osztály/ 3. számú garázs pályázati nyomtatvány menü pont alatt.

A garázs bérletére vonatkozó ajánlatot 2023. 2013. április 12. szerda 10 óráig kell eljuttatni az Önkormányzathoz postai úton, vagy zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati irodájában elhelyezett urnába lehet bedobni. (Postacím: 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.)

A borítékon a feladót nem szabad feltüntetni!

A borítékra rá kell írni: „Pályázat a Pilisvörösvár, Arany J. u. 1/a. épület mellett lévő 3-as szám garázs bérbevételére. A borítékot kizárólag az Előkészítő és Bíráló Bizottság bonthatja fel.”

A pályázat bontására a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében 2023. 2013. április 12-én 
11 órakor kerül sor, mely nyilvános.

A bontás eredményéről minden pályázót írásban értesítünk az Előkészítő és Bíráló Bizottság döntését követően.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []