Miben segíthetünk?

Nagy sikerrel debütált a repohár a Vörösvári Napokon

Nagy sikerrel debütált a repohár a Vörösvári Napokon
2023. augusztus 18.

Már megszokhattuk, hogy a Vörösvári napokon az elmúlt években mindig találkozhatunk valamilyen újítással, ami a közönség tetszését kiváltja. Ilyen volt a nagyszínpad bevezetése, az új mosdók alkalmazása, vagy a vörösváriak ingyenes részvétele.

Az idén a környezettudatosság jegyében a repohárral újítottak a szervezők. A pohár többször használható, így visszaváltható betétdíjas rendszer szerint működött a fesztiválon. Oldalán megjelent a városi arculat, vörösvári szimbólumokkal.

Az innováció ötlegazdája Varga Péter műszaki tanácsnok, aki a városi rendezvények koordinálásában is aktív szerepet vállal. A képviselő elmondta:

„A környezettudatos szemlélet nagyon fontos eleme a Tevö koncepciójának, ezért szerettünk volna a Vörösvári Napokon is ebben a témában egy jelentős előrelépést tenni.

A megvalósítás sok előkészületet igényelt, de úgy érzem megérte, mert a repohár nagy sikert aratott. A látogatók többször használták és a visszaváltás is zökkenőmentesen működött. A sikert mutatja az is, hogy nagyon sokan emlékként hazavitték a poharat, hiszen az oldalán található vörösvári szimbólumok amellett, hogy tetszetősek, az egy közösséghez tartozást is jelentik a vörösváriaknak.

Örülök annak is, hogy a helyi cégekkel ismét sikeres volt az együttműködésünk, és a „zöld gondolkodás” jegyében kezdeményezésünk mellé álltak. Ezúton köszönöm az UBM, a Reálgroup, a Global Logistics és az OTP támogatását! Emellett természetesen nagy köszönet illeti a Művészetek Háza valamint a Városi Büfé munkatársait, akik az előkészítést, valamint a rendszer helyszíni működtetését végezték.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []