Miben segíthetünk?

Isten éltesse Kati nénit 95. születésnapján!

Isten éltesse Kati nénit 95. születésnapján!
2023. december 1.

Bihari Lőrincné, született Botzhei Katalint köszöntötte 95. születésnapja alkalmából Fetter Ádám polgármester. Kati néni Pilisvörösváron született 1928. november 26-án. Iskoláit is helyben végezte, majd a kötő szakmát is kitanulta. Budapesten helyezkedett el a Divat Kötöttárugyárban, ahol egészen nyugdíjas koráig dolgozott. Kati néni leendő férjét már gyerekkorától kezdve ismerte, hiszen ő is Vörösváron élt. Bihari Lőrinccel 1952-ben kötöttek házasságot. Férje szakácsként dolgozott, két gyermekük született, később pedig két unokával és négy dédunokával bővült a család.

Kati néni szerencsére jó egészségnek örvend testileg és szellemileg egyaránt. Nagyon szeret kertészkedni virágokat, zöldségeket ültet, gyomlál az udvaron. Munka után, pedig a házba vezető lépcsőn is könnyen mozog. Régebben rendszeresen járt templomba, ma már inkább TV-n követi az egyházi műsorokat. Szívesen hallgatja a német nyelvű adásokat is.

Kati néni ma is jókedvű, vidám természetű, elmondása szerint a hosszú élet és a frissesség titka a sok munka, a folyamatos elfoglaltság.

Születésnapját nagy családi összejövetelen ünnepelték.

Isten éltesse Kati nénit még nagyon sokáig erőben egészségben, boldogságban családja körében!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []