Miben segíthetünk?

Zenélő tűzoltóautón érkezik a Mikulás a városba szombaton

Zenélő tűzoltóautón érkezik a Mikulás a városba szombaton
2023. december 5.

Különleges élményben lesz részük azoknak, akik december 9-én szombaton kilátogatnak Pilisvörösvár megadott pontjaira. Kivilágított, zenélő tűzoltóautón érkezik ugyanis a Mikulás a városba. A piros ruhás természetesen szaloncukrot is ad majd a jó gyerekeknek, és beszélgetni, fotózkodni is lehet vele, valamint rosszalkodó krampuszaival.

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóegyesület szervezésében és a Liget polgárőrség részvételével megvalósuló akció szombaton 15:45 -kor kezdődik a Polgármesteri Hivatal előtt a Fő téren. Itt 15:45 és 16:15-között lehet találkozni a Mikulással.

Ezt követően 16:30-kor két díszített tűzoltóautó is indul majd egyidőben a Polgármesteri Hivataltól a város két részébe. Az egyik Liget, a másik pedig a Bányatelep felé veszi az irányt és a térképen megadott helyszíneken áll majd meg, hogy a gyerekek személyesen is találkozhassanak a Mikulással.

Az akció indulási időpontja ismert ugyan, de az állomásokra érkezés idejét sajnos nem tudják megadni, mivel ez attól függ, hogy egy-egy helyszínen hányan várakoznak majd. A szervezők tájékoztatása szerint arra is van lehetőség, hogy a Mikulás adja át a családba érkező csomagot a gyerekeknek. Akik ezt szeretnék, a helyszínen tudják megbeszélni majd a fehér szakállas segítőivel.

A Tűzoltó Mikulás a múlt hétvégén már egyszer látogatást tett a városban, szombaton ugyanis a jégpályán tartott ünnepségre hozott meglepetést a gyerekeknek.

A mikulásajándékként szétosztott szaloncukor a Szamos Marcipán nagylelkű felajánlása, melyet ezúton is köszönünk!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []