Miben segíthetünk?

Kiadó garázs Pilisvörösváron

Kiadó garázs Pilisvörösváron
2022. december 13.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó szabályokról szóló 8/1997. (VI.30.) önkormányzati rendelet 20. §-a alapján bérbeadásra meghirdeti az alábbi helysiéget:

Cím: Arany János u. 1/a. épület mellett lévő 3-as számú garázs
Minimál ár: 23.000 forint/hó
A garázs műszaki jellemzői: egy beállásos betonelemekből álló, zárható mobilgarázs, kifestett állapotban
 
Tudnivalók a bérbeadással kapcsolatban, pályázati feltételek:

  • Bármely természetes vagy jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság pályázhat.
  • A pályázatot kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázat során ajánlatot tett egyik ajánlattevővel se kössön szerződést, ily módon a pályázatot – akár indoklás nélkül is – eredménytelennek minősítse.
  •  A garázs bérleti jogát az szerzi meg, aki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel, és a minimálárhoz képest a legmagasabb bérleti díjat ajánlja meg a garázsra.
  • Amennyiben azonos összeggel kerül benyújtásra több pályázat, és azok ajánlata a legkedvezőbb, akkor a Képviselő-testület felhatalmazásával az Előkészítő és Bíráló Bizottság előtt írásban újbóli ajánlatot tehetnek az azonos ajánlatot adók mindaddig, amíg nem lesz egy kedvező ajánlat.
  • Az ajánlati árnál alacsonyabb összegű ajánlat érvénytelen.
  • Az első pályázó visszalépése esetén az önkormányzat nem köt szerződést a második legjobb ajánlatot adó pályázóval, hanem új pályázatot ír ki.
  • A pályázatot zárt borítékban kell benyújtani.
  • Pályázati nyomtatvány ingyenes, átvehető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában vagy elektronikusan letölthető a városi honlapról: www.pilisvorosvar.hu: Városháza/Lakossági ügyintézés/Letölthető dokumentum/Műszaki osztály/ 3. számú garázs pályázati nyomtatvány menü pont alatt.

A garázs bérletére vonatkozó ajánlatot 2023. január 5. csütörtök 10 - óráig kell eljuttatni az Önkormányzathoz postai úton, vagy zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati irodájában elhelyezett urnába lehet bedobni. (Postacím: 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.) 

A borítékon a feladót nem szabad feltüntetni!  A borítékra rá kell írni: „Pályázat a Pilisvörösvár, Arany J. u. 1/a. épület mellett lévő 3-as szám garázs bérbevételére. A borítékot kizárólag az Előkészítő és Bíráló Bizottság bonthatja fel.”

A pályázat bontására a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében 2023. január 5-én, 11 órakor kerül sor, mely nyilvános. A bontás eredményéről minden pályázót írásban értesítünk az Előkészítő és Bíráló Bizottság döntését követően.

Pilisvörösvár, 2022. december 12.

 

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []