Miben segíthetünk?

Átadták a 325. babacsomagot a Városházán

Átadták a 325. babacsomagot a Városházán
2024. május 2.

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között csütörtök délután a Városházán. Ez alkalommal Süslecz Aliza Szofit köszöntötték, aki a szerencsés 325. vörösvári kisbabaként kaphatta meg az ajándékcsomagot. Az ünnepélyes köszöntésen Aliza édesanyja Pénzes Krisztina mellett a büszke nővér Emília is részt vett.

A csomagot Fetter Ádám polgármester, Strack Bernadett alpolgármester, valamint a Vízöntő és a Sikari patika képviseletében Dr. Filáné Dr. Pap Franciska nyújtotta át a családnak. A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban.

Az akció keretében a családok 2024. január elsejétől emelt támogatást 13.200 forint értékű minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot, valamint  20.000 forintos önkormányzati hozzájárulást  vehetnek át. Minden szerencsés 25. babát pedig külön köszöntenek a Városházán, és a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt, zsírkrétát, matricákat és bögrét is kapnak, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges takarót és egy textil állatkát is a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.

Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Alizának és egész családjának!

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []