Miben segíthetünk?

Hétindító hírek 2020. november 3.

Hétindító hírek 2020. november 3.
2020. november 3.
Pilisvörösvár önkormányzatának legfrissebb hírei: közmeghallgatás, faültetési program, Vörösvári Újság, jégpálya, adventi vásár, Halottak napja, álláshirdetések, hirdetési ajánlatunk vállalkozóknak

Munkába állt a hivatalban Strack Bernadett alpolgármester, aki eddig koronavírus-fertőzése miatt otthonról dolgozott. Több nap tünetmentesség után, a karanténszabályoknak megfelelően elhagyhatta otthonát. 

Október 26-án megjelent a Vörösvári Újság októberi száma. Az újság digitálisan is elérhető itt az applikációban és weboldalunkon.

A Gradus Tagóvoda és a Szabadság utcai Tagóvoda a Népegészségügyi Hivatal és az Oktatási Hivatal egyetértésével a dolgozók megbetegedése miatt átmeneti bezárására került november 01-ig. Az intézmények november 2-től újra fogadják az egészséges gyereket.

Október 27-én Pilisvörösvár Város Önkormányzata az meghirdette az idei faültetési programját, melynek keretében az egyesületek, civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek, családok, baráti társaságok  is örökbefogadhatnak egy-egy fát. Sokan jelentkeztek, november 3-án, azaz ma még fogadjuk a csatlakozókat a faultetes@pilisvorosvar.hu címen.

Október 29-én a temető parkolójában véglegesen kiépítésre került egy új lámpaoszlop, melyről három reflektor világítja meg ezentúl a parkoló bejáratát, a hátsó parkolót és a temető oldalsó bejáratát. A végleges oszlopkihelyezéssel évente 300.000 Ft körüli összeget tud megspórólni Városunk. A Városgazda Kft. szakemberei végezték el munkát.

Október 30-án meghirdették a Közmeghallgatás új időpontját november 26. csütörtök 18:00-ra. A Művészetek Háza Színházteremét  (Fő utca 127.) a COVID előírásoknak megfelelően fogjuk berendezni. Helyfoglalás érkezési sorrendben, a szabad helyek függvényében. Szájmaszk viselése kötelező, a felszólalóknak mikrofont biztosítanak.

Október 31, november 1. és 2. Mindenszentek és Halottak napja ünnepe rendben lezajlott. A vasárnap 17 órai szentmisén a COVID-helyzet szabályait betartva vettek részt a hívek.  Köszönjük a Városgazda munkatársainak, a rendőrségi körzeti megbízottak, önkéntes tűzoltók és a polgárőr egyesületek egész hétvégi munkáját. Segítettek a parkoltatásban, rend fenntartásában, takarításban, világításban, temetőn belüli járőrözésben és bűnmegelőzésben. A visszajelzések alapján valóban sokaknak (pl. a ligetieknek) könnyebbség volt a november elsejére szervezett ingyenes különbusz a temetőbe, mely az Oxigén Úszósuli segítségével valósult meg. Köszönjük azoknak is, akik gépkocsijukat otthonhagyva a buszt választották. 

Egy hónap múlva nyit a jégpálya! Kacsa-tó melletti sportpálya területén 2020. december 01. és 2021. február 21. között egy 15×30 méteres, fedett jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat. Részletek hamarosan.

A december 13-i pilisvörösvári adventi vásár jelenleg szervezés alatt van az aktuális járványügyi szabályok betartásával. Már sok árus jelentkezett, és még továbbiaknak is van lehetőség: muveszetekhaza.pv@gmail.com, +36302280270

Hirdetési ajánlatunk pilisvörösvári vállalkozóknak:

  • A város hivatalos honlapján vállalkozása ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYENESEN közzétesszük, amely 30 napig aktív marad és ingyenesen hosszabbítható. A hirdetéseket az allashirdetes@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk.
  • Vállalkozását reklámozhatja FIZETETT HIRDETÉS-ként a Vörösvári Újságban, mely 2020 szeptemberétől már 4000 háztartásba jut el havonta. A novemberi és decemberi lapszámokban még a régi áron hirdethet! 1/1 oldalas hirdetés ára 60.000 Ft, ½ oldal 30.000 Ft, ¼ oldal 15.000 Ft, 1/8 oldal 7.500 Ft, 1/16 oldal 3.750 Ft. Hirdetésüket lapzártáig juttathatják el az ujsag@pilisvorosvar.hu e-mail címre.Novemberi újság lapzárta november 4., megjelenés: 11.20.
    Decemberi újság lapzárta: november 25., megjelenés: 12.11.
  • Jelenleg kidolgozás alatt van a “Pilisvörösvár csomag”, mely egyaránt tartalmaz majd újság/online/televíziós megjelenéseket a helyi lakosság elérésére,  valamint a
  • “Jégpálya” ajánlatunkat is hamarosan eljuttatjuk a vállalkozókhoz.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []