Miben segíthetünk?

Számlálóbiztosokat keres a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal

Számlálóbiztosokat keres a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal
2022. augusztus 2.

Lejárt a jelentkezési határidő, betöltött állás.

Számlálóbiztosok jelentkezését várja az idei országos népszámláláshoz a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal.  A munka terepen zajlik majd október 17. és november 20. között. Jelentkezni 2022. augusztus 19-ig van lehetőségük.

Mi a leendő számlálóbiztosok feladata?

A körzet bejárása, a körzethez tartozó címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, a népszámlálási kérdőív kitöltése az adatszolgáltatóval (ahol nem töltötték ki a kérdőívet interneten), a címek pontosítása, esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval.

A számlálóbiztosnak előreláthatólag 100–140 címen kell kérdőívet kitöltenie, tableten keresztül, amit a KSH biztosít az adatfelvétel idejére. A számláláshoz szükséges program rendelkezésre áll majd az említett eszközön.

Ki lehet számlálóbiztos?

Nagykorú, cselekvőképes személy, aki rendelkezik saját eszközzel (PC, laptop, tablet stb.) a felkészüléshez, illetve e-mail címmel, telefonszámmal.

A kiválasztásnál előnyt jelent

Legalább középfokú végzettség, magabiztos számítógépes ismeret, megfelelő tájékozódási, térképkezelési képesség, Pilisvörösvár területén helyismeret, rugalmas időbeosztás és állandó elérhetőség.

A szerződéskötés feltétele

A szerződéskötéshez, az éles terepmunkához szükséges, hogy a kiválasztott jelentkezők sikeresen teljesítsék a szükséges online képzést. A résztvevők több alkalommal próbálkozhatnak a vizsga letételével. Az oktatási rendszer 2022. szeptember 15-től válik majd elérhetővé.

Jelentkezés

Jelentkezni 2022. augusztus 28-ig tudnak, a kitöltött (mellékletben található) adatlapot az alábbi módon adhatják le:

  • személyesen a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy a bejárat melletti ládába helyezve
  • postai úton a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal (2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.) címre. A borítékra ez esetben írják rá, hogy „Népszámlálás 2022”
  • elektronikus úton az alábbi e-mail címen: jakline@pilisvorosvar.hu.

A fent említett, a „2022. évi népszámlálás lebonyolításában közreműködő számlálóbiztosoknak” elnevezésű nyomtatványt tehát lentebb görgetve letölthetik, de elérhető a Hivatal ügyfélszolgálatán is már nyomtatott formában.
Díjazás

A díjazás mértékét jogszabály határozza meg: (362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklet)

Jelentkezéskor vegyék figyelembe, hogy az október 17-i kezdést követő két hétben szükséges az összeírás 70 százalékát elvégezni.

Információ

További információ a 06/26/330-233/129 m. telefonszámon vagy a jakline@pilisvorosvar.hu e-mail-címen kérhető.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []