Miben segíthetünk?

Jelentős forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie kapcsán a 10-esen!

Jelentős forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie kapcsán a 10-esen!
2023. május 12.

Jelentősen korlátozzák szombaton a 10-es út Pilisvörösváron átmenő forgalmát a Tour de Hongrie kerékpárverseny kapcsán. A biciklisek háromszor haladnak át városunkon 13:00 és 16:00 között. A versenyzők előreláthatólag a következő időpontokban tűnnek fel a vörösvári útvonalon: 14:32, 15:13, 15:55.

A szervezők legújabb tájékoztatása szerint a verseny alatt kialakulhat olyan szituáció, amelynek következtében két kör között nem tudják majd megnyitni a főút pilisvörösvári szakaszát. Kora délutántól várhatóan 16:30-ig Budapest felől a solymári Auchan körforgalmánál, Dorog felől pedig a Pilisszentiváni bekötőútjánál terelik majd el az átmenő forgalmat. Ezekre a helyszínekre kihelyezik a zsákutca táblát, vagyis a pilisvörösváriak hazajutása megoldott lesz.

Az aktuális korlátozásokról minden esetben a rendőrség, azon belül is a megyei biztosítás parancsnoka dönt.

A szervezők szerint biztosra vehető, a településen belül jelentős torlódásra lehet számítani, ezért fontos, hogy ne egy szokványos szombatra készüljenek sem az itt élők, sem az erre közlekedők. Aki teheti, a fenti időszakon kívül üljön csak autóba.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []