Miben segíthetünk?

Végre itt a lehetőség ismét találkozni a tűzoltómikulással Pilisvörösváron

Végre itt a lehetőség ismét találkozni a tűzoltómikulással Pilisvörösváron
2022. december 5.

Tűzoltóautón érkezik a Mikulás a városba december 10-én, azaz most szombaton. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai szeretettel várnak mindenkit 9 és 14 óra között a Fő térre, akik szeretnének találkozni a piros ruhással. Kicsik és nagyok a tűzoltók járműveit, eszközeit is megismerhetik, megnézhetik közelebbről a Hivatal előtt. A helyszínen meleg tea és forralt bor várja az érkezőket, az ünnepi programot mindemellett élő zene teszi teljessé!

Azoknak pedig, akiknek szükségük van rá, meleg ételt biztosítanak. A tűzoltók ezzel kapcsolatban azt kérik az érintettektől, hogy vigyenek magukkal ételhordó dobozt, mert helyben fogyasztásra nem lesz lehetőség.

2021-ben a jégpályán, előtte pedig kivilágított, zenélő tűzoltóautón találkozhattak a tűzoltómikulással Pilisvörösváron. Az ünnepi hangulatot hozó jármú két évvel ezelőtt több, mint száz kilométert tett meg városon belül, hogy örömet szerezzen a vörösvári gyerekeknek, családoknak a karanténidőszakban. A mostanihoz hasonló rendezvényt 2019-ben tartottak utoljára, de most végre itt a lehetőség eltölteni néhány vidám, tartalmas órát tűzoltóinkkal – és persze a Mikulással!

Addig is, nosztalgiázzunk a fenti eseményeken készült fotókkal.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []