Miben segíthetünk?

Már csak egy hét van a jégpálya nyitásáig - elkezdődik a jéghízlalás

Már csak egy hét van a jégpálya nyitásáig - elkezdődik a jéghízlalás
2021. november 24.

Javában zajlanak az előkészületek a jégpálya december elsejei nyitására. A sátor már áll, a hűtőcsövek is a helyükön vannak és szerdán már üzembe is helyezik őket. Először a jéggel érintkező felületet hűtik le, majd ezt követően kezdik vízzel tölteni és fagyasztani a pályát. A jég hízlalása az elkövetkező egy hét feladata lesz.
Közben a tereprendezési munkálatok is zajlanak. A jégpálya előterében a talaj egyeletlenségeit zúzottkővel rendezték éppen a Városgazda munkatársai. Sátor a sátorban a büfé és a koribérlés helyszíne. Itt is folyamatosak az előkészületek: a műszaki feltételek megteremtése és a felszerelés előkészítése zajlik a napokban.
A pálya hivatalos ünnepélyes megnyitója december 3-án pénteken 16 órakor lesz, ahol színes programokkal várunk minden érdeklődőt. Lesz majd jégkorong bemutató, jégtánc, gyermek szinkron jégtánc, emellett meleg teával és forralt borral is készül a jégpálya büféje.
A programokból később sem lesz hiány. Már a nyitás hétvégéjén jégdisco várja a látogatókat, és rendhagyó módon a Mikulásváró Platz Piac is a helyszínre költözik december 5-én. Lesz még decemberben előszilveszteri buli, januárban a jégpályák éjszakájához is csatlakozik a helyszín és februárban medvenapot is terveznek
A programokon túl minden nap szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyókat december 1 és február 15 között.
Bővebb információ a programokat és az üzemelést szervező Művészetek Háza honlapján:

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []