Miben segíthetünk?

300 tonna kitermelt aszfalt, 14 munkagép a helyszínen - Friss hírek a 10-es út aszfaltozásával kapcsolatban

300 tonna kitermelt aszfalt, 14 munkagép a helyszínen - Friss hírek a 10-es út aszfaltozásával kapcsolatban
2021. szeptember 21.

A tervek szerint haladnak a munkálatok a 10-es út pilisvörösvári szakaszának újraaszfaltozásával kapcsolatban.
Az első nap mérlege szerint:

  • mintegy 400 méter hosszan marták vissza az aszfaltot az úttest teljes szélességében Pilisvörösváron a Kodály Zoltán utca és a DM közötti szakaszon,
  • erről a részről mintegy 300 tonna aszfaltot szállítottak el.
  • a helyszínen 20 szakember dolgozott nyolc darab 8,5 tonnás és egy 25 tonnás munkagéppel, egy marógéppel, egy vízszállító járművel és három személyszállító furgonnal.

A marás során voltak helyek, ahol annyira kikopott az aszfaltréteg, hogy a régi kockakőig is elért a munkagép. Ahol elhasználódás következtében nagy mélyedések alakultak ki az útfelületben, ott vastagabb, tömörített aszfaltréteg kerül vissza a felületre.


Kérjük, hogy a Fő út melletti parkolásra fokozottan ügyeljenek, mert a munkagépeket jelentősen akadályozhatják az út mellett parkoló járművek.

A szemetesek kihelyezése és ürítése ma reggel a Fő út teljes hosszában a Depónia Kft. tájékoztatása szerint rendben megtörtént. Ezúton is köszönjük az itt élők közreműködését!


A mai nap folyamán (szeptember 21-én, kedden) újabb 400 méter hosszan tervezik a marást a Közút munkatársai. Ennél a munkafázisnál a Hősök terétől a Városházáig jutnak el a munkagépek az út teljes szélességében


A munkálatok jól haladnak, az előzetesen jelzett munkamenetet tartva ezen a héten befejeződik a marás.


Tegnap a munkavégzés 8 és 17 óra között zajlott, de ez a munkafázisok függvényében folyamatosan változhat a két hét alatt. Kérjük továbbra is fokozott körültekintéssel vezessenek és ne a megszokás szerint!

Köszönjük a Közút szakszerű munkáját, a Polgárőrség közreműködését, a Depónia Kft rugalmasságát, a környező települések feladatvállalását és kiemelten közlekedők türelmüket, fegyelmezettségét!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []