Miben segíthetünk?

Elkezdődött a Szent Imre utca építése

Elkezdődött a Szent Imre utca építése
2021. szeptember 27.

A mai napon a Strabag Zrt. megkezdte a Szent Imre utca építését. A munkálatokat a Szent Imre és Csendbiztos utca kereszteződésében a vízelvezetési rendszer építésével kezdik. A hosszirányú kitűzést holnap végzi majd el a kivitelező. Egyelőre nincs forgalomkorlátozás a területen. Az Önkormányzat kérte a vállalkozót, ha erre sor kerülne mindenképpen előre jelezze azt, hogy a város kommunikációs felületein közzétehessük.

Bár az idei évben a járdaépítéseké a főszerep a városban, a fokozott terhelés és a lakossági jelzések miatt a városvezetés úgy döntött, hogy felújítja a Szent Imre és utcát az Ipartelep az Erkel Ferenc utca között teljes hosszában. Ennek oka, hogy a terület jelentős lakossági és gazdasági célú forgalmat bonyolít, így a nagy igénybevétel következtében a zúzottköves útburkolata folyamatosan javításra szorul.
A most megvalósuló beruházás költsége 57, 841 millió forint, melynek finanszírozásához az Önkormányzat mellett a környéken telephellyel rendelkező cégek is jelentős mértékben hozzájárulnak.
 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []