Miben segíthetünk?

A város tulajdonába kerül a régi kemping területe

A város tulajdonába kerül a régi kemping területe
2022. február 16.

Csere útján a város tulajdonába kerül a régi kemping területe – jelentette be Fetter Ádám kedd este a Képviselő-testületi ülés után. A polgármester elmondta, hosszú és kitartó tárgyalások eredménye ez, hozzátéve, hogy több évtizedes vita végére sikerült most pontot tenniük.

A jelenlévő tíz képviselő közül kilencen igennel szavaztak, egyikük tartózkodott. „Nincs már más dolgunk, minthogy közösségi funkcióval lássuk el ezt a területet” -  fűzte hozzá.

A városvezetés hamarosan beszámol a részletekről. A bejelentésről készült felvételt megnézheti a mellékelt linkre kattintva.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, két másik, stratégiai szempontból szintén fontos ingatlan is gyarapítja Pilisvörösvár vagyonát: a Puskin utcában egy több mint 1200 négyzetméteres, két gazdasági épülettel rendelkező telket, a leendő uszoda környezetében pedig egy csaknem 6 ezer négyzetméteres területet vett meg a város, élve elővásárlási jogával. Előbbi egy sétálóutca kialakításában játszhatna szerepet a későbbiekben, utóbbi pedig sport és rekreációs célok megvalósításához járulhat hozzá.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []