Miben segíthetünk?

Telepítik hamarosan az új játékeszközöket a Görgey utcai játszótéren

Telepítik hamarosan az új játékeszközöket a Görgey utcai játszótéren
2023. december 12.

Folytatódik a munka a Görgey utcai játszótéren. A Városgazda Kft. munkatársai a tervek szerint már szerdán megkezdik a bontási munkálatokat a játszóvárral és a gumiburkolattal, ezután a kivitelező telepíti az új játékeszközöket. Ezalatt a területet teljes egészében lezárják. Ha az időjárás engedi, folyamatosan dolgoznak majd a helyszínen.

A fejlesztés október végén indult, épp a Görgey utcában a gumiburkolat, illetve a tengópálya kialakításával. Miután ez a munkafázis befejeződött, a kivitelező a Zrínyi utcába vonult. Ott várhatóan december elején telepíti majd az új játékeszközöket a kivitelező.

Ahogy arról beszámoltunk összesen öt játszótér újul meg: a Görgey utca mellett a Rákóczi, a Zrínyi, a Lőcsei utca játszótéren, valamint a Szent Erzsébet utcai sportpályánál. A korszerűsítés időszerű volt, mivel elkopott a gumiburkolat, az eszközök elhasználódtak, némelyik folyamatos javításra, alkatrészcserére szorult. A tervezésnél fontos szempontként jelent meg, hogy változatos játékok töltsék meg a helyszíneket, amelyek minél szélesebb korosztálynak nyújtanak szórakozást, mozgási lehetőséget

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []