Miben segíthetünk?

Átadtak újabb négy felújított vizesblokkot a Templom téri iskolában

Átadtak újabb négy felújított vizesblokkot a Templom téri iskolában
2022. szeptember 22.

Átadták csütörtökön azt a négy vizesblokkot, amelyet az elmúlt hónapokban újított fel az Önkormányzat helyi vállalkozók, illetve a közösség összefogásának köszönhetően a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában. A mosdók új csempét és szanitereket kaptak, mindemellett a szakemberek kicserélték a régi víz-, eternit csatorna-, és villanyvezetéket is. A bontási, a burkolási és festési munkálatokat, az álmennyezet építését, valamint a vécéblokkok kialakítását a Városgazda Kft. végezte.

A városvezetők mellett részt vettek az eseményen az intézmény és a tankerület képviselői, illetve többen a vállalkozók közül, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a fontos beruházás újabb mérföldkőhöz érjen. Alig telt el egy év az előző átadó óta, akkor és most is négy-négy vizesblokkot korszerűsítettek, illetve tettek komfortosabbá, vagyis jelenleg nyolc teljeskörűen felújított mosdót használhatnak már a diákok, valamint a tanárok az épületben.

Fetter Ádám szerint többször – a Templom téri iskola kapcsán pedig kétszer is – bebizonyosodott már, hogy Pilisvörösvár igazi ereje a közösségben rejlik, hozzátéve, hogy a gyerekek idejük jelentős részét ezek között a falak között töltik, ezért is nagyon fontos, hogy a sok szempontból meghatározó órák megfelelő körülmények között teljenek.

Simon Zoltán, az intézmény igazgatója köszönetet mondott a diákok nevében, és mint fogalmazott, jó érzéssel tölti el, hogy sikerült jó kapcsolatot kialakítani az Önkormányzattal és a helyi vállalkozókkal, amelynek eredményeképpen az iskola szebbé és jobbá válhat. Hozzátette: ők pedagógusként a másik oldalról igyekeznek ezt a fejlődést támogatni, vagyis arra törekednek, hogy a gyerekeknek élmény legyen az intézménybe járni.

Rövid beszédet mondott az Érdi Tankerületi Központ igazgatója is. Rigó Katalin egyebek mellett azt mondta, hogy már másodszor bizonyosodhat meg az intézmény kapcsán arról, hogy a pilisvörösváriak milyen összetartóak, ha a gyerekekről, a gyerekek érdekeiről van szó. Köszönetet mondott mind az Önkormányzatnak, mind pedig a beruházást segítő vállalkozóknak, bízva a további sikeres együttműködésben. Végezetül hozzátette, hogy Pilisvörösvár olyan hely, ahová jó jönni.

Fetter Ádám polgármester köszönetet mondott a munkálatokban nyújtott segítségért Fetter Gábor és Varga Péter képviselőnek, illetve Bruckner Katalin tanácsadónak, Piros Attilának és a Saint-Gobain Hungary Kft.-nek, a Linovill Kft-nek, Merk Józsefnek, az IDEAL-COMFORT Kft. ügyvezetőjének, Strack Józsefnek, Strack Zsoltnak és Mezger Istvánnak, valamint a Városgazda Kft. minden közreműködő munkatársának. Köszönetet mondott továbbá több szülőnek, magánszemélynek, név szerint Solymosi Zoltánnak, Szombatiné Zsolnai Mártának, Tóth Zitának, Maszlag Mariannának, Bakos Lászlónak, Kósa Zsoltnak, Grőszné Vágási Edinának, Fodorné Szlávik Andreának, Pócza-Bali Edinának, Horváth Ádámnak és Molnárné Breier Anitának.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []