Miben segíthetünk?

Megkezdődik a játszóterek korszerűsítése

Megkezdődik a játszóterek korszerűsítése
2023. október 20.

Elrajtol az öt pilisvörösvári játszóteret érintő fejlesztés. A Rákóczi, a Zrínyi, a Lőcsei és a Görgey utcában, illetve a Szent Erzsébet utcai sportpályánál zajlanak majd a munkálatok, minden helyszín megújul. A korszerűsítés időszerű volt: elkopott a gumiburkolat, az eszközök elhasználódtak, némelyik folyamatos javításra, alkatrészcserére szorult.

A kivitelezés a jövő héten kezdődik, ám a Városgazda Kft. már megkezdte a bontást, elsőként a Görgey játszótéren. A munkálatok párhuzamosan, több helyszínen zajlanak majd, emiatt időnként korlátozottan tudják csak használni az eszközöket, esetenként pedig a helyszínek teljes lezárásával kell számolni. Kérjük, kövessék figyelemmel felületeinket és a helyszíneken kihelyezett tájékoztatókat.

A tervezésnél fontos szempont volt, hogy változatos játékoktöltsék majd meg a helyszíneket, amelyek minél szélesebb korosztálynak nyújtanak szórakozást, mozgási lehetőséget. Ilyen a Baba-mama hinta, kötélpálya és kötélpiramisok, beépített trambulin, új csúszdás várak, kültéri csocsó, társasjáték, tollas, új homokozók és gumiszőnyegek, játszótéri árnyékolás, különféle szerepjátékokhoz használható eszközök, mint például hajó vagy tűzoltóautó.

A jelentős fejlesztést saját költségen valósítja meg a város.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []