Miben segíthetünk?

Változások a gépjárműadó fizetésében

Változások a gépjárműadó fizetésében
2021. szeptember 15.

Több megkeresés érkezett Adócsoportunkhoz a második féléves gépjárműadóval kapcsolatban. Tájékoztatjuk a Tisztelt Adózóinkat, hogy 2021. január 1-től a gépjárműadóval kapcsolatos feladatokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vette át. Az önkormányzat a 2021-re vonatkozó gépjárműadóról információval szolgálni nem tud.

A NAV március-áprilisban kiküldte a határozatokat és a csekkeket a magánszemélyeknek, az egyéni vállalkozók és a cégek elektronikusan kaptak határozatot az ügyfélkapu /cégkapu tárhelyükre. Szeptemberben nem küldenek ismételt felhívást!

Kérjük, hogy a továbbiakban a NAV illetékes adóigazgatóságát keressék a gépjárműadó befizetésével kapcsolatban. A telefonos ügyintéző rendszerük elérhetősége: 06-80-20-21-22. Az ügyfélkapuval rendelkező adózók az eBEV Portálon le tudják kérdezni a gépjárműadó folyószámlájukat. A befizetéseket utalással is tudják rendezni a NAV belföldi gépjárműadó bevételi számlájára: 10032000-01079160. Az utalásnál a közleményben az adóazonosító jelet vagy az adószámot tüntessék fel a beazonosíthatóság miatt.

Együttműködésüket köszönjük!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []