Miben segíthetünk?

Szeptember 15-ig kell befizetni a helyi adókat

Szeptember 15-ig kell befizetni a helyi adókat
2023. szeptember 6.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magánszemély kommunális adójában és a helyi iparűzési adóban a 2023. II. féléves fizetési határidő:

2023. szeptember 15.

Az előző évhez hasonlóan, az idei évben sem kerülnek kiküldésre ismételt értesítők és csekkek a szeptemberben esedékes adófizetési kötelezettségekről.  Az adószámla kivonatok, valamint az első és második félévre szóló csekkek márciusban kézbesítésre kerültek minden adózó részére. 

Az aktuális adószámla kivonatot az Elektronikus Önkormányzati Portálon ügyfélkapus bejelentkezést követően az arra jogosultak lekérdezhetik és ott ellenőrizhetik esedékes tartozásukat vagy túlfizetésüket. Fenti portálon elektronikus fizetést is teljesíthetnek az adózók. A sikeres bejelentkezést követően az „Adók, díjak, illetékek befizetése” fülre kattintva megjelenik az Adók, díjak, illetékek befizetése felület.

Átutalás esetén kérem, hogy a közleményben az adószámlakivonat első oldalának bal felső sarkában tatálható „mutató” megnevezéssel szereplő számsort feltüntetni szíveskedjek.

Amennyiben a fizetési kötelezettségükkel vagy az adózással kapcsolatosan kérdéseik merülnének fel, vagy egyeztetni szeretnének, úgy munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Ha fizetési nehézséget jelent a tartozás egy összegben történő megfizetése, úgy kérelmezhetnek részletfizetést vagy fizetési halasztást. Ennek részleteiről honlapunkon tájékozódhatnak.

A számlanyitásra nem kötelezett egyéni vállalkozóknak, illetve azoknak, akik a magánszemély kommunális adóját nem átutalás útján kívánják rendezni, továbbra is lehetőségük van csekket igényelni az ado@pilisvorosvar.hu e-mail címen, vagy a 06-26-330-233 telefonszámon (108, 109, 110, 111-es mellékek).

Ezúton is köszönjük, hogy adófizetési kötelezettségük betartásával és adófizetéseikkel hozzájárulnak Pilisvörösvár város fejlődéséhez. 

Gergelyné Csurilla Erika jegyző

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []