Miben segíthetünk?

Árajánlat kivitelezési munkák műszaki ellenőrzésére

Árajánlat kivitelezési munkák műszaki ellenőrzésére
2023. május 16.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy a Pilisvörösvár az alábbiakban részletezettek szerint a kivitelezési munkák műszaki ellenőrzésére szíveskedjenek árajánlatot adni.

A Záportározó és a Szabadság utca felújítására vonatkozó tervdokumentációt jelen árajánlatkéréshez csatoljuk.

A kivitelezés során elvárt a rendszeres közreműködés, a munkafolyamatok során a folyamatos ellenőrzés szükség szerint, és a minimum heti 1 alkalommal megtartásra kerülő kooperációs értekezleteken való részvétel, valamint az elektronikus építési napló vezetése, a műszaki átadás-átvételek koordinálása.

  • A záportározó kivitelezésének várható kezdése a szerződéstervezet szerint 2023. 07. 01., várható befejezése 2023. 12. 31.
  • A Szabadság utca felújításának várható kezdése a szerződéstervezet szerint 2023. 06. 15., várható befejezése 2023. 08. 18.

A feladat részét képezi az eredményes műszaki átadás-átvételi eljárások lezárása, a megvalósulási dokumentáció átvétele, valamint a garanciális bejárásokon való részvétel.

Kérem, hogy mindkét munkára külön-külön adja meg ajánlatát, és azt is, hogy mindkét munka elnyerése estén mennyi kedvezményt tud biztosítani az ajánlati árból.

Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A pályázatkiíró fenntartja a jogot arra, hogy a munkákra külön-külön a legkedvezőbb ajánlatót adókkal kössön szerződést.

A pályázatot kiíró fenntartja a jogot arra, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról.

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2023. május 23 (kedd) 10 óra.

Cím: Pilisvörösvár Város Önkormányzata - Műszaki osztály, 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.

Kapcsolattartó: Metzgerné Klein Krisztina műszaki osztályvezető (06-30/816-2230);                                                               

Az ajánlatokat az alábbi módon juttathatják el: e-mailen küldve, kizárólag az ajanlat188@pilisvorosvar.hu email címre.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []