Miben segíthetünk?

Támogatást nyújt az Önkormányzat a Die Bergländer Buam zenekarnak

Támogatást nyújt az Önkormányzat a Die Bergländer Buam zenekarnak
2024. március 20.

A Képviselő-testület legutóbbi március 14-i ülésén arról döntött, hogy támogatja a pilisvörösvári Die Bergländer Buam zenekar művészi projektjét, melyet egy németországi zenei stúdióval együttműködésben valósít meg.
A Die Bergländer Buam zenekar 2023 nyarán a Frankfurt am Main közelében található, riedstadti Klangfabrik Studios-tól egy kedvező szakmai ajánlatot kapott, mely tartalmazza három dal professzionális felvételét, videóklipek készítését, szakmai workshop-ot, média-marketing tanácsadást és írott zenei anyagaik felülvizsgálatát. A projekt teljes költsége csaknem kétmillió forint, melyhez az Önkormányzat most egymillió forintos támogatást nyújt.

A lelkes és tehetséges fiatalokból álló zenekar 2016-ban alakult, azóta több rendezvényen találkozhattunk velük. A számos külföldi fellépés mellett szerepeltek a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Gáláján és a „Hallo Werischwar” Zenésztalálkozón is. A Klangfabrik Studios által kínált zenei projekt nagy lépést jelent a minél szélesebb körű ismertség és népszerűség felé vezető úton, mely által a zenekar Pilisvörösvár jó hírnevét is öregbíti.
Sok sikert kívánunk a munkához!


A kép forrása: a Die Bergländer Buam zenekar hivatalos Facebook oldala

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []