Miben segíthetünk?

Gyerek agykontroll tanfolyam

Gyerek agykontroll tanfolyam
2023. április 15.

 

Sok gyerek küzd figyelemzavarral, hiperaktivitással, tanulási problémákkal, az agykontroll, mint technika ennek kezelésére is kiváló, de ezen kívül is rengeteg területen segít a gyerekeknek, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott gyerekkoruk legyen. A módszer sikerét abban látom, hogy bárki számára elsajátítható, könnyen megtanulható.

Tíz éve tartom a gyerekagykontroll tanfolyamokat, melynek hatására a gyerekek magabiztosabbak lesznek, eredményesebben tanulnak, képesek megszüntetni a fájdalmaik nagy részét, betegség esetén gyorsabban meggyógyulnak.

Megtisztelő, amikor a szülők örömmel jeleznek vissza a gyerekek fejlődéséről, sikereiről. A kiskamaszok megtanulják, hogyan lehet gyorsan elérni a céljaikat, képesek lesznek jobb döntéseket hozni, megszabadulni rossz szokásaiktól, illetve hasznos, új szokásokat tudnak majd magukban kifejleszteni.

9-14 éves korosztály számára tartom a tanfolyamokat, mert tapasztalatom szerint, ez az a hatékony és fogékony kor, amikor képesek a tanult technikákat be is építeni az életükbe.

Tanfolyamaim hatékonyságának egyik titka, hogy a 9-14 éves gyerekek  játékos könnyed foglalkozás alatt sajátítják el a Jose  Silva-féle által kifejlesztett technikákat. Sokat mozgunk és játszunk, s közben pedig tanulunk.

Tanfolyam ideje: április 15-16 , 9h-16h,   Ajánlott érkezési idő az első napon a regisztráció miatt:  8.30h-tól. Ebédszünet: 30-45 perc a csoport méretétől függően.

Szülők számára bemutató órán kiderül, hogy mi mindent tanultak meg a gyerekek a tanfolyam ideje alatt. Szeretettel várom őket és a többi érdeklődő családtagot is, a tanfolyam utolsó egy órájára.

Jelentkezés és további információ: https://gyerekagykontroll.com/

A tanfolyam díja: 29.000 Ft/fő, testvérkedvezmény 4.000 Ft.

Oktató: Varga Diána  +36 20 260 6208

Helyszín: zeneiskola 108. terem

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []