Miben segíthetünk?

Telekcserével új helyszínre költözhet a Pilisvörösvári Rendőrőrs

Telekcserével új helyszínre költözhet a Pilisvörösvári Rendőrőrs
2023. október 17.

Az Önkormányzat és a Pilisvörösvári Rendőrőrs korábbi tárgyalásai során felmerült annak lehetősége, hogy a város egy új helyszínt biztosít rendőrség számára, cserében pedig megkapja azt az ingatlant, amelyen a jelenlegi rendőrségi épület áll. Erre a város településközpont kialakítására vonatkozó rehabilitációs koncepciója miatt van szükség.

Az Önkormányzat ez évben már cserére ajánlotta a temető közelében elhelyezkedő 3872 hrsz-ú telket, ezt viszont a Pest Vármegyei Rendőr-Főkapitányság nem találta megfelelőnek, emiatt másik helyszínt kellett kijelölni.

A Képviselő-testület pénteki ülésén vizsgálta a témát, és úgy döntött, hogy az Önkormányzat szándékában áll az új Pilisvörösvári Rendőrőrs számára a telekcserét előkészíteni. Az ülésen a helyszínt illetően két lehetséges megoldás merült fel: az egyik a Bányató utcában a 592/2 hrsz-ú telek, a másik pedig Görgey utca elején található 1691/6 hrsz-ú és a 1990/2 hrsz-ú ingatlanok.

Amennyiben a Rendőrségnek megfelelnek a felajánlott területek, akkor az összehasonlíthatóság érdekében elkészítik a csere alapjául szolgáló ingatlanok értékbecslését.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []