Miben segíthetünk?

Születésnapi köszöntés a Vörösvári Napokon

Születésnapi köszöntés a Vörösvári Napokon
2024. augusztus 26.

Egy hete a Vörösvári Napokon köszöntötte Fetter Ádám polgármester Prohászka Istvánt a Vörösvárért Nyugdíjas Egyesület tiszteletbeli elnökét 90. születésnapja alkalmából.
Prohászka István 1934. augusztus 19-én született Perbálon. 1942-ben költöztek Pilisvörösvárra, a négy elemit és a négy polgári iskolai osztályt is itt végezte, majd Budapesten kitanulta az esztergályos szakmát. 1958-ban feleségül vette Rákosfalvi Annát, akivel két leányukat nagy szeretetben nevelték, később pedig néhány évtized múlva már a nagyszülői örömöket is élvezhették.
Prohászka István 1991 óta a Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub tagja, 2006-ban a Klub elnökévé választották. 2023-ban történt leköszönéséig nagy lelkesedéssel, a tagok teljes megelégedésére látta el feladatait. Munkáját az önkormányzat 2019-ben Pilisvörösvárért emlékéremmel ismerte el, amit Guth Ferenc alelnökkel megosztva kaptak.
Az idén tavasztól immár Vörösvárért Nyugdíjas Egyesület néven működő szervezet tiszteletbeli elnökeként továbbra is hasznos észrevételeivel, tanácsaival segíti az elnökség munkáját. Az egyesület a pihenés, a felfrissülés, a szórakozás, a tartalmas és hasznos időtöltés, a kapcsolatteremtés, a kikapcsolódás, a hagyományok ápolásának színtere. E színes és igényes közösségi élet megteremtésében és fenntartásában Prohászka Istvánnak elévülhetetlen érdemei vannak.
Jó egészséget és további tartalmas, boldog éveket kívánunk neki!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []