Miben segíthetünk?

Hétindító hírek 2020. november 9.

Hétindító hírek 2020. november 9.
2020. november 9.
Várhatóan elmarad az adventi vásár és a jégpálya, adventi gyertyagyújtások. A 14 év alattiak intézményei nyitva maradnak. Házhozszállításra állnak át az éttermek, kijárási tilalom lesz este 8 óra után.

Orbán Viktor miniszterelnök ma délelőtt saját Facebook oldalán  jelentette be a járvány lassítása érdekében tervezett további intézkedéseket. Ha kedden az országgyűlés megszavazza, akkor kedd éjféltől érvényesek a korlátozások. A szigorítások miatt elmaradhatnak a városban tervezett programjaink, az adventi vásár, a jégpálya, az adventi gyertyagyújtások, és várhatóan a közösségi faültetés is (az 56 db csemetét ez esetben a Városgondnokság fogja kiültetni a táblákkal együtt).

 

Az operatív törzs legfrissebb tájékoztatását a https://koronavirus.gov.hu oldalon érhetik el. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Az országosan elrendelt veszélyhelyzet miatt a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020. november 9-től szünetel. Az ügyfelek jelzéseit, bejelentéseit e-mailben az info@pilisvorosvar.hu címen, postai úton, a Pilisvörösvár Applikáción, vagy 06-26-330-233 telefonszámon fogadják a hivatal munkatársai, illetve a Polgármesteri Hivatal főbejáratánál elhelyezett postaládában is leadhatóak a beadványok. A november 26. napjára tervezett közmeghallgatás elmarad.

 

A Városgazda munkatársai a fagyveszély miatt elzárták a temetői vízcsapokat. Javasoljuk, hogy gondoskodjanak az otthoni vízakna, kerti csapok téliesítéséről. 


Pályázott és nyert a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Fúvószenekar - Werischwarer Blaskapelle a hangszerpályázaton.

 

November 3-án délután bekapcsolták a jelzőlámpát a szentiváni elágazásnál. Folyamatosan nyomon követjük majd a forgalmi helyzet alakulását és szükség esetén kezdeményezzük a lámpa beállításának módosítását. Észrevételeiket az info@pilisvorosvar.hu címre is várjuk.


Az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében a Belügyminisztérium nyilvános pályázati felhívást tett közzé a települési önkormányzatok számára. A Képviselő-testület rendkívüli ülésen, november 2-án döntött a pályázaton való indulásról.

 

A Pilisvörösvári Hagyományőrző Egyesület vezetője, a Pilisvörösvári Helytörténeti Gyűjtemény alapítója október végén állami elismerésben részesült. November 2-án hétfőn Mici néni a Tájházban fogadta polgármester urat és alpolgármester asszonyt. 


Önkéntes tűzoltóink múlt héten az Arany János utcában voltak bevetésen. A jelzett helyen egy kukás autó egy vezetékbe akadt bele amit letépett, s ennek következtében egy dupla fa  villanyoszlop is kidőlt.

 

Bata Zsombor a Schiller Gimnázium tanulója nemzetközi matematikaversenyt nyert. Gratulálunk az újabb sikeres versenyhez!


Megemlékeztünk november 4-éről, melyet a kormány hivatalosan 2013-ban nyilvánított nemzeti gyásznappá. 

Hirdetési ajánlatunk vállalkozóknak:

A város hivatalos honlapján vállalkozása ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYENESEN közzétesszük, amely 30 napig aktív marad és ingyenesen hosszabbítható. A hirdetéseket az allashirdetes@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk.

Vállalkozását reklámozhatja FIZETETT HIRDETÉS-ként a Vörösvári Újságban, mely 2020 szeptemberétől már 4000 háztartásba jut el havonta. A december 11-én megjelenő idei utolsó lapszámban még a régi áron hirdethet! 1/1 oldalas hirdetés ára 60.000 Ft, ½ oldal 30.000 Ft, ¼ oldal 15.000 Ft, 1/8 oldal 7.500 Ft, 1/16 oldal 3.750 Ft. Hirdetésüket november 25-ig juttathatják el az ujsag@pilisvorosvar.hu e-mail címre
Jelenleg kidolgozás alatt van a “Pilisvörösvár csomag”, mely egyaránt tartalmaz majd újság/online/televíziós megjelenéseket a helyi lakosság elérésére,
 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []