Miben segíthetünk?

Összefogással további vizesblokkok újulhatnak meg a Templom téri iskolában

Összefogással további vizesblokkok újulhatnak meg a Templom téri iskolában
2022. május 24.

További vizesblokkok újulhatnak meg a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában, ehhez azonban összefogásra van szükség, ahogy az a nemrégiben átadott mosdók esetében is történt. Lehrer Anita és Fetter Gábor képviselő emlékeztet: az Önkormányzat tavaly indította útjára a szolidaritási számlát, amelyen keresztül olyan ügyeket lehet támogatni, amelyek Pilisvörösvár fejlődését szolgálják. Az ott korábban befolyt összegeket a Kálváriára hordott illegális szeméthegy felszámolására, valamint a Csendbiztos utca vízelvezetési problémáinak megoldására fordították. Most pedig arra kérnek mindenkit, segítsenek, hogy a Templom téri iskolába járó gyerekeket további négy vizesblokkban fogadja szép, modern környezet.

Lehrer Anita azt mondta, idén is várják azoknak a vállalkozóknak a jelentkezését, akik szenvedélyt éreznek ebben, és tudják támogatni az iskolát. Fetter Gábor hozzátette: ügyes kezű burkoló, illetve burkolók segítségére különösen számítanak.

Richolmné Orbán Tímea igazgatóhelyettes a felújítással kapcsolatban arról beszélt, hogy a diákok nagyon elégedettek az új mosdókkal, szívesebben is látogatják azokat, mint a régi ütött-kopott, még felújításra várókat, egyúttal köszönetet mondott, hogy a gyerekek XXI. századi körülmények között használhatják a szóban forgó vizesblokkokat.

Ahogy arról beszámoltunk, tavaly négy mosdót újítottak fel az intézményben, amelyeket októberben adtak át. Az érintett helyiségek új csempét, illetve szanitereket kaptak, kicserélték a régi víz-, eternit csatorna- és villanyvezetéket, és azóta végre meleg víz is folyik a csapokból. Fetter Ádám polgármester, Strack Bernadett alpolgármester és Fetter Gábor képviselő vette kezébe a szervezést, amelynek eredményeképpen – elsősorban helyi vállalkozóknak köszönhetően – korszerűbbé, szebbé válhattak az épület bal szárnyában található vizesblokkok. Volt olyan cég, amely anyagi támogatást nyújtott, mások a szükséges anyagok, eszközök biztosításával, vagy éppen szakembereik bevonásával segítettek. Most hasonló együttműködésre biztat az Önkormányzat, különös tekintettel arra, hogy Sberbank végelszámolása miatt a tervezettnél kevesebb anyagi forrást tud biztosítani a város. Fogjunk össze ismét a Templom téri iskola és az oda járó gyerekek érdekében!

Aki segíteni szeretne, az alábbi számlaszámra utalhat:

11784009-15730129-10040007

Kedvezményezett: Pilisvörösvár Város Önkormányzata
Közlemény: Templom téri iskola

 

Kapcsolódó videó
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []