Miben segíthetünk?

Tallóson jártak városunk képviselői

Tallóson jártak városunk képviselői
2023. július 10.

Tallóson jártak városunk képviselői a helyi önkormányzat invitálására. A kapcsolat ugyan nem hivatalos, de régi a felvidéki faluval, és egy közös testvérvárossal is büszkélkedhettünk: Borszékkel, amely település ugyancsak a meghívottak között szerepelt. Képviselőink a tavalyi, Erdélyben lett látogatásuk alkalmával ismerkedtek meg Tallós városvezetésével, ennek eredményeképpen pedig most sikerült még szorosabbra fűzni a baráti szálakat.

 A község szívében található tábla is jól mutatja a településeink közötti köteléket: több más város mellett Pilisvörösvár neve is felfedezhető az egyik irányt és távolságot jelző táblán. Képviselőink is azt tapasztalták, hogy bár nem tartozunk ennek a csodálatos, Kis-Duna által határolt felvidéki falunak a testvérvárosai közé, a helyiek nagy szeretettel gondolnak, beszélnek a pilisvörösváriakról.

Varga Péter és Lovász Ernő képviselő mellett részt vett a tallósi falunapokon Wenczl János és önkéntes tűzoltóságunk tagja, Kovács Zsolt, akik városunk képviseletében ismét versenybe szálltak a falunapon megrendezett főzőversenyen. A tavalyi győzelem után a siker idén sem maradt el, ezúttal a legkülönlegesebb étel díját nyerték el!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []