Miben segíthetünk?

Templom téri járdaberuházás - egy szakasz elkészült, a másikon elkezdődött a munka, életbe lépett a forgalmirend-változás

 Templom téri járdaberuházás - egy szakasz elkészült, a másikon elkezdődött a munka, életbe lépett a forgalmirend-változás
2022. április 19.

Új szakaszához érkezett a Templom téri járdaberuházás, miután húsvét előtt befejeződött a munka a Betelepülési emlékmű és a Templom között, valamint az Iskola utcában a Fő utca és az Iskola köz közötti részen. A mostani fázisban a Betelepülési emlékmű és a plébánia között dolgozik a kivitelező mindkét oldalon, illetve gyalogosátvezetőt is kialakítanak a főbejáratnál. A járdák ezúttal is térkő burkolattal készülnek, az építés a telekhatártól egy körülbelül 170 centiméter szélességű területet érint. 

A munkálatok kedden kezdődtek, ennek kapcsán – ahogy azt korábban jeleztük –  forgalmirend változás lépett életbe, igazodva a kivitelezés üteméhez. Ezzel összefüggésben:

  • lezárták az Iskola utcát a Betelepülési emlékmű és a plébánia között
  • az Iskola utca egyirányúvá vált az emlékmű és a templom között
  • az intézmény bejárata átkerül a templom mellé. Azoknak a gyermekeknek, akik a plébánia felől érkeznek, illetve itt szállnak ki az autóból át kell sétálniuk a tér másik oldalára a nagykapunál található ideiglenes bejárathoz. 

A tájékozódásban segít a mellékelt térkép, valamint a helyszínen kihelyezett táblák. Kérjük vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel, és lehetőség szerint inkább gyalogosan közelítsék meg az iskolát. A biztonságos közlekedés érdekében a rendészet és a polgárőrség is segítséget nyújt a helyszínen, míg tart a felújítás. 

A kivitelezésről folyamatos tájékoztatást adunk az Önkormányzat hírcsatornáin (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar). A beruházás alatt kérjük szíves türelmüket, megértésüket!

Ahogy arról beszámoltunk, Pilisvörösváron március elején kezdődött újabb nagyszabású beruházás, amelynek eredményeképpen a fenti, frekventált terület is rendezettebbé válik. Az Önkormányzat a Templom téren, valamint az Iskola utcában újítja fel, illetve építi át a rossz minőségű járdákat, emellett parkolókat alakit ki ezen a szakaszon. A felújítás a tervek szerint május végéig tart.

A beruházás városi forrásból a Belügyminisztériumnál elnyert pályázati támogatással valósul meg.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []