Miben segíthetünk?

Épül a parkoló, a sétány, zajlik a tereprendezés a Búcsú téren

Épül a parkoló, a sétány, zajlik a tereprendezés a Búcsú téren
2023. szeptember 7.

A tervek szerint halad a Búcsú tér építése és közösségi parkká alakítása. A beruházás helyszínén jelenleg a parkoló és az út térkő burkolatának építése a végéhez közeledik. Elkezdődött a gyalogos sétány kialakítása, tehát a kijelölés és szegélyezés, valamint a meglévő árok helyreállítása is zajlik. Ezzel egyidőben indultak a tereprendezési munkálatok a cukrászda melletti, Fő útra vezető közlekedőnél. A kábelfektetés és a közmű kiállások kiépítését követően pedig kezdődik az ide tervezett közterületi illemhely alapozása is.
A szerdai kooperációs megbeszélésen az Önkormányzat, a Polgármesteri Hivatal és a kivitelező képviselői beszélték meg az aktuális kérdéseket a beruházással kapcsolatban.
A munkálatok július első hetében kezdődtek, a tervek szerint még az idén – vagyis az első ütemben – megépítik a parkolót, járdát és a sétautakat, kiépítik a közműveket és mosdót is telepítenek a helyszínre. Emellett elvégzik a növényültetéseket és az öntözőrendszer kialakítását.
A jövőben a tervek szerint a helyszínt közösségi funkciókkal, egy különleges korosztályok szerinti tematikus játszótérrel bővítik, ahol vizes és interaktív elemek, akadálymentes hinta és mászófal is helyet kaphat.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []