Miben segíthetünk?

Újabb pályázaton indul a város

Újabb pályázaton indul a város
2024. február 1.

A Képviselő testület hétfői ülésén arról döntött, hogy városunk indul a „Helyi humán fejlesztések” című pályázaton.
Az Európai Uniós forrás elérhetőségének kiírása 2023 novemberében jelent meg TOP PLUSZ (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz) - 3.1.3-23 kódszámmal „Helyi humán fejlesztések” címmel. A pályázat egészségügyi, kulturális és nevelési programok megvalósítására biztosít 100 százalékos támogatást.
A benyújtáshoz az Önkormányzat egy konzorciumot hozott létre, amelynek a tagjai Pilisvörösvár Város Önkormányzata, a Pilisvörösvári Szakrendelő, a Művészetek Háza, a Városi Könyvtár, és a Pilisvörösvár Német Nemzetiségi Óvoda. Az utóbbiak felelnek az események megvalósításáért.
A pályázat keretében közösség-, egészségfejlesztő és sportprogramokat, a közbiztonság javítását segítő eseményeket, kerékpáros közlekedést népszerűsítő, valamint a digitális kompetenciákat fejlesztő programokat lehet megvalósítani kiemelten idősek, fiatalkorúak és hátrányos helyzetűek részére.
A projekt várható összköltsége 607 millió forint, a támogató – az összeg odaítélése esetén - a programok megvalósításának költségeit előlegként biztosítja majd.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []