Miben segíthetünk?

Nyári diákmunka lehetőség a Polgármesteri Hivatalnál

Nyári diákmunka lehetőség a Polgármesteri Hivatalnál
2024. június 14.

Idén is meghirdetésre kerül a nyári diákmunkaprogram, melynek keretében korlátozott számban tud adminisztratív irodai munkát ajánlani a Polgármesteri Hivatal napi max. 6 órában. A Hivatal igazgatási szünetét figyelembe véve, 2024. július 01-től július 19-ig vagy július 29-től augusztus 16-ig időszakra lehet jelentkezni.

A diákmunkára a Pilisvörösváron állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhetnek. A program célcsoportjába azok a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal. 16 évesnek az számít, aki a foglalkoztatáskor betöltötte a 16. életévét.

Munkabér: Havi munkabér – napi 6 óra és szakképzettséget nem igénylő munkakör esetében - bruttó 200.100 Ft/fő/hó, mely arányosan jár a munkavállalás időtartamára.  

Diákmunkára jelentkezés:

·         Fényképes önéletrajzzal (benne az eddigi munkatapasztalat és számítástechnikai ismeretek).

·         Kérjük megadni, hogy melyik fent jelzett időszakban tud munkát vállalni.

·         e-mailben a hr@pilisvorosvar.hu e-mail címre küldve vagy személyesen leadva (Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal, Fő tér 1. Ügyfélszolgálat).

Jelentkezés határideje: 2024. június 19.

A jelentkezés elfogadásáról a jelentkezőket tájékoztatjuk, a munkavállalás dátumát, időtartamát   egyénileg egyeztetjük a jelentkezővel.

A jelentkezés elfogadása után a munkavégzés előfeltétele, hogy a diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes, Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályánál (Budaörs, Nefelejcs u. 1-3.) kérje a nyilvántartásba vételét (regisztráció).

A regisztráláshoz szükséges dokumentumok: Személyes okmányok, érvényes diákigazolvány vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás és bizonyítvány (megfelelő a befejezett tanulmányokról szóló bizonyítvány, ha az éppen aktuális még az iskolában van).

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhető a 26-330-233/120. telefonszámon, vagy e-mailben: hr@pilisvorosvar.hu  címen.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []