Miben segíthetünk?

Bérelhetőek a citylight reklámfelületek a pilisvörösvári buszmegállókon

Bérelhetőek a citylight reklámfelületek a pilisvörösvári buszmegállókon
2024. augusztus 12.

Pilisvörösvár területén kilenc teljesen új, igényesen kialakított buszmegállóban bérelhetnek citylight reklámfelületet azok a cégek, vállalatok, melyek a pilisi települések lakóit szeretnék elérni üzeneteikkel, hirdetéseikkel. A hirdetési felületek hatékonyan szolgálják azon cégek üzleti érdekeit, melyek a régióban élőknek kínálnak terméket vagy szolgáltatást, hiszen a 10-es út pilisvörösvári szakaszán naponta mintegy 20-22 ezer jármű és megközelítőleg nyolcvan menetrend szerinti buszjárat halad el.

Technikai paraméterek:
A felületet minimum egy hónapra lehet bérelni, a vitrinekben pedig 118,5 x 175 cm méretű, papíralapú hirdetés helyezhető el, és a plakát a hirdető mindkét oldalán megjelenik.

Értékesítés:
Az értékesítéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalban végzik. Érdeklődni a citylight@pilisvorosvar.hu e-mail címen és a 06/26/330-233-as telefonszámon a 155-ös melléken lehet. A megrendeléshez Pilisvörösvár web oldalán található nyomtatványt szükséges kitölteni.

Ár:
A hirdetések ára helyszínenként az elérés intenzitása szerint változik bruttó 152.400 és 190.400 forint/hó. 

A jelentős  elérés miatt mindenképpen érdemes megfontolni a hirdetési lehetőséget és a kommunikációs mixbe belevenni a pilisvörösvári buszmegállókban található citylight  felületet.

 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []