Miben segíthetünk?

Kapunyitás – Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje

Kapunyitás – Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje
2024. március 21.

Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat? Hogyan találjuk meg az éttermet a legolcsóbb kiszállítással? Miért mossam külön a színeset a fehértől, hogyha nemsokára úgyis beköszönt a klímakatasztrófa? Honnan kellene tudnom ezekre a kérdésekre a választ? Ki készített fel minket ezekre? Lesz-e kijelentő mondat ebben a leírásban?

Kérdések, amikkel a fiataloknak napi szinten szembe kell nézniük. Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estjükben most ezekre keresik a választ. Közben pedig megismertetnek minket a milleniálok hétköznapjaival, az útkeresés nehézségeivel és az önállósággal járó szorongással és pánikkal.

Jegyvásárlás: https://dumaszinhaz.hu/eloadasok/kapunyitas-meg-elotted-az-elet-acs-fruzsina-es-szabo-balazs-mate-kozos-estje-Pilisvorosvar-20240321-1900/

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []