Miben segíthetünk?

Alpolgármester

Alpolgármester

 

Strack Bernadett alpolgármester

Születésem óta Pilisvörösváron élek, ami elmondható felmenőimről is. Vállalkozó szellemű, közösségépítő, hagyománytisztelő családból származom.

A pályaválasztás nem okozott nehézséget számomra, könyvelő szerettem volna lenni, így a szakközépiskola után tanulmányaimat a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen folytattam, ahol 2004-ben közgazdász diplomát szereztem számvitel szakirányon.

Pályám elején egy kis kitérőt tettem és hat évet Magán- és Önkéntes Nyugdíjpénztári területen dolgoztam, ügyvezetőként, később igazgatótanácsi tagként is. Időközben férjhez mentem, megszületett a fiunk, akivel gyermekéveiben minél több értékes időt szerettem volna eltölteni. Elképzelésem kulcsa a függetlenség, rugalmas időbeosztás és a helyben végezhető munka volt, így megalapítottam saját vállalkozásomat Pilisvörösváron. Könyvelés, bérszámfejtés mellett fő szakterületemmé a társadalombiztosítási tanácsadás vált kismamák számára.

A Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület tevékenységét kezdetektől figyelemmel kísértem és 2018 decemberében azzal a céllal csatlakoztam a csapathoz, hogy Vörösvárt érintő kérdésekben ne csak véleményt formálni, hanem tenni is tudjak.

A 2019. évi helyi önkormányzati választásokon a 6. választókerület képviselőjeként jutottam be a képviselő-testületbe, s örömmel vállaltam az alpolgármesteri tisztséget.

Vallom, hogy sikereink, eredményességünk záloga, hogy a ránk bízott feladatokat a tőlünk telhető maximális tudással, hatékonysággal és nem utolsó sorban lelkesedéssel oldjuk meg. Városunk jobbá, élhetőbbé tétele érdemi kihívás számomra.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []