Miben segíthetünk?

Krea tábor

Krea tábor
2023. július 3.

Kedves Szülők!

A Művészetek Háza Kulturális Központ és Városi Könyvtár a nyár folyamán napközis táborokat szervez. Ebben az esztendőben is az Önkormányzat támogatása révén lehetőségünk van, hogy vörösvári gyerekek részére lakóhelyük közelében, biztonságos körülmények között kedvező árú táborozást kínáljunk.
A táborban a gyerekek háromszori étkezést kapnak: tízórai-ebéd-uzsonna.
Az ebédet a főzőkonyha ebédlőjében fogyasztják el.
A tábor helyszíne a Művészetek Háza megfelelő termei, de az időjárás függvényében a könyvtár kertjében, a Lahmkruam parkban is lesznek foglalkozások.
A tábort a gyermekek egészségesen vehetik igénybe, erről a tábor kezdetekor szülői nyilatkozatot kérünk.

KREA tábor Kreativitás-Együttműködés-Alkotás 
időpont:  július 03-07. 8-16 óra között
korosztály: 3-4. osztályosok
foglalkozások: különböző kreatív technikák elsajátítása élménypedagógiai módszerekkel, játékokkal napi 2×2 óra
A tábor egész ideje alatt fejlesztő pedagógus lesz a házigazda, aki napi két alkalommal közös játékos foglalkozást is tart.
tábor ára: 26.000.-Ft/gyermek

EXTRA programunk is lesz:

János vitéz (h)arcai - Utazó múzeumpedagógiai foglalkozások

A PIM Mesemúzeuma és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Bábtára Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára komplex múzeumpedagógiai csomagot dolgozott ki gyerekcsoportok számára. Az általános iskolás gyerekeknek szóló foglalkozások 2022. október 2-ától 2023. augusztus 31-ig érhetők el. A programok középpontjában Petőfi Sándor János vitéz című elbeszélő költeménye áll. A foglalkozások célja, hogy interaktív módon, izgalmas formai és vizuális megoldásokat használva közelebb hozza a 7–14 éves korosztály számára Petőfi Sándor klasszikusát. A programsorozat három – különböző korosztálynak szóló – foglalkozást foglal magában, melyek külön-külön, illetve együtt is megrendelhetők.

A foglalkozások mellett a program része egy utazó installáció, mely a Petőfi-bicentenáriumra kiírt, János vitéz bábpályázat nyertes alkotásait mutatja be. Ezáltal a gyerekek megismerkedhetnek különböző bábtechnikákkal. Az itt megjelenő bábok és bábtervek inspirálhatják őket a foglalkozások alkotótevékenysége során és segítik őket abban, hogy könnyen kapcsolódjanak Petőfi klasszikusához és a báb sokszínű műfajához.

● KALANDOZÁSOK JÁNOS VITÉZZEL – mesefoglalkozás 6–9 éveseknek

jelentkezés: https://bit.ly/Krea2023

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []