Miben segíthetünk?

Kellemes időnk lesz a Vörösvári Napokon

Kellemes időnk lesz a Vörösvári Napokon
2021. augusztus 13.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

 

Ma pénteken változóan napos-felhős, száraz időnk lesz. Csapadék nem várható. A szél mérsékelt marad.

A reggeli 15 fok után délután 31 fok várható.

 

Szombaton hasonló időnk lehet, de déltől- estig erősebben is megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és ezen a napon még csak kis eséllyel ugyan, de előfordulhatnak záporok-zivatarok.

Reggel 16 fok, délután 32 fok várható.

 

Vasárnap is hasonló időnk lehet, de már még nagyobb eséllyel, közepes valószínűséggel fordulhatnak elő záporok-zivatarok déltől-estig.

Reggel 16 fok, délután 33 fok várható.

 

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett gyakran erősen megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és nagy eséllyel, ill. több alkalommal is kialakulhatnak záporok-zivatarok. Az eleinte dny irányú szél ény-ra fordulhat, és élénk, olykor erős lökésű lehet. Közeledik a hullámzó hidegfront ény felől.

Reggel 16 fok, délután 28 fok valószínű.

 

Kedden vonulhat át felettünk a hullámzó hidegfront. Egész nap sok felhő lehet az égen. A gyakran erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből több alkalommal lehetnek záporok-zivatarok, de akár tartós eső is előfordulhat. Az ény szél erős lehet.

Reggel 15 fok, délután 24 fok valószínű.

 

Szerdán eleinte több, majd kevesebb felhő lehet az égen. Reggelig lehet még kisebb eső, zápor. Az ény szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Mérsékelten meleg időre számíthatunk.

Reggel 14 fok, délután 23 fok valószínű.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []