Miben segíthetünk?

A ma hétfő hajnalban érkező hidegfront egész hétre elvitte a nyári meleget

A ma hétfő hajnalban érkező hidegfront egész hétre elvitte a nyári meleget
2021. augusztus 23.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

Előrejelzés aug. 23 - 29-ig :

A ma hétfő hajnalban érkező markáns hidegfront hatását egészen éjszakáig érezhetjük. Addig maradhat a borongós idő, olykor gyenge esővel, záporokkal. Az északnyugati szél továbbra is élénk lehet. A hőmérsékletben sem lesz érdemi változás. Ahogy egész nap, úgy éjszaka is 18 fok várható.


Kedden változóan napos-felhős időnk lesz. Egy-egy zápor főleg délután, este kialakulhat. Az északnyugati szél élénk lehet. Reggel 15 fok, délután 24 fok várható.


Szerdán változóan napos-felhős, száraz időnk lehet. Csapadék ezen a napon már nem lesz. Az északnyugati szél élénk lehet. Reggel 12 fok, délután 25 fok valószínű.


Csütörtök estig változóan napos-felhős, de még száraz időnk lehet, majd este észak felől egy közelgő újabb hidegfront miatt megnövekedhet a felhőzet, és esős, záporos éjszakának nézhetünk elébe. Az ény szél élénk lehet.
Reggel 10 fok, délután 23 fok valószínű.


Pénteken erősen felhős, borult ég lehet többszöri esővel, záporokkal. Csak kevés napsütésre van esély. Az északnyugati szél élénk lehet. Reggel 12 fok, délután 19 fok valószínű.


Szombaton reggelig, és délutántól van nagyobb esélye esőnek, záporoknak. Reggeltől-estig kisebb a csapadék esélye. Ekkor közepesen, erősen felhős ég mellett szárazabb idő lehet. Az északnyugati szél élénk lehet. Reggel 13 fok, délután 20 fokra számíthatunk.


Vasárnap közepesen, erősen felhős ég mellett reggelig van esélye esőnek, zápornak, majd reggeltől már megszűnhet a csapadék. Az északnyugati szél továbbra is élénk lehet. Reggel 12 fok, délután 21 fokra számíthatunk.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []