Miben segíthetünk?

Ültessünk gyümölcsfákat Pilisvörösváron – vigyenek haza egyet!

Ültessünk gyümölcsfákat Pilisvörösváron – vigyenek haza egyet!
2022. március 28.

Városunk területén 125 facsemete ültetésére van lehetősége a pilisvörösváriaknak egy felajánlásnak köszönhetően. Az erdélyi Felenyedi Református Egyházközség ezer darab gyümölcsfát adományozott a Pócsmegyer-Leányfalui Református Társegyházközségnek, amely az Átölel a Pilis-Dunakanyar Szövetség koordinációs támogatásával ajánlotta fel a régiós településeknek a lehetőséget. Városunk vezetése elkötelezett a környezet védelme, a zöldfelületek fejlesztése tekintetében, így nagy örömmel élt a felajánlással:

Az adományból településünkön 15 csemetét ültet el a Városgazda Kft., a fennmaradó 110 fára pedig a pilisvörösváriak pályázhatnak a következők szerint. Az igénylést a

  •   gyumolcsfa@pilisvorosvar.hu e-mail címre kérjük elküldeni március 29. (kedd) délután 15 óráig.

A csemetéket az e-mailes igénylések beérkezési sorrendjében osztjuk ki, a készlet erejéig. A levélben az igénylő nevét és lakcímét kell feltüntetni.

A jelentkezés feltétele: 

  • pilisvörösvári lakhely, lakcímkártyával igazolva.

Egy lakcímen, egy fa igénylésére van lehetőség. Az elérhető fajták: szilva, körte, alma, cseresznye, kajszibarack, őszibarack. A fajta megválasztására nincs lehetőség.

Kérjük, a jelentkezésnél vegyék figyelembe, hogy a fa átvételére kizárólag az alábbi napon, időpontokban és helyszínen van lehetőségük:

  • március 30. (szerda) 7 órától 9 óráig, illetve 15 órától 16:30-ig a Városgazda Kft. székhelyén (2085 Pilisvörösvár, Fácán u. 7. szám alatt)

Az igénylés sikerességéről és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról e-mailben is értesítést kapnak az igénylők.

Ezúton is köszönjük Vitályos Eszter államtitkár asszony és a felajánló szervezetek közreműködését!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []