Miben segíthetünk?

Szeszélyes idő kíséri a hetet

Szeszélyes idő kíséri a hetet
2022. április 5.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

Kedden erősen felhős marad az égbolt, de a csapadék esélye minimális. Kevés napsütésre számíthatunk, a nyugati szél viszont erősség válhat. Délután 13 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Marad a sok felhő szerdán is, és már kisebb záporok is előfordulhatnak. A napot megint csak nem látjuk túl gyakran, a délnyugati szelet annál inkább érezhetjük, ugyanis élénk lökések kísérhetik. Reggel 5, délután már 18 fok várható.

Még mindig felhős égre készülhetünk, ám egy érkező, hullámzó frontrendszer miatt már nagyobb eséllyel alakulhatnak ki záporok, illetve kisebb eső is csütörtökön. A délnyugati szél erőssé válhat.  Reggel 7 fok, délután 17 fok valószínű.

Pénteken szárazabb idő várható, és megérkezhet a hullámzó frontrendszer hidegfrontja, így az északnyugatira forduló szél erőssé fokozódhat. Reggel 6, délután 16 fokra készülhetünk.

Újabb nedves léghullámok érkezhetnek nyugat felől szombaton. Kiadós esőre, záporokra is van esély ezen a napon egy érkező újabb hullámzó frontrendszer melegfrontja jóvoltából. A délnyugati szél erőssé válhat. Reggel 8, délután mindössze 12 fokra számíthatunk.

Vasárnap szárazabb időben bízhatunk, de már hajnalban megérkezhet a hidegfront viharos északnyugati lökések kíséretében. A szél csak estére gyengülhet meg.

Reggel 5 fokig, délután 11 fokig emelkedhet csupán a hőmérséklet.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []