Miben segíthetünk?

Már csak egy hét az újabb pilisvörösvári ruhagyűjtésig! – fontos tudnivalók

Már csak egy hét az újabb pilisvörösvári ruhagyűjtésig! – fontos tudnivalók
2022. április 5.

Jövő hét kedden, azaz április 12-én ismét ruhagyűjtést tart az Önkormányzat reggel 7 órától 18 óráig, a Művészetek Háza udvarán.

Leadás:

A helyszínen gyermek-, női- és férfiruhákat lesz lehetőségük leadni, kizárólag csoportosítva. Fontos, hogy az ott dolgozók csak mosott, tiszta, sérülésmentes – vagyis nem szakadt, nem lyukas darabokat vesznek át. Kérjük, hogy fehérnemű, cipő, ágynemű, fürdőruha, konyharuha és törölköző ne kerüljön a csomagokba, mert azok nem szerepelnek a leadható ruhaneműk listáján. Lakcímkártyájukat ne hagyják otthon, az iratot ugyanis be kell mutatniuk, hogy igazolni tudják, pilisvörösvári lakosok. 

Parkolás

A helyszín a Szabadság utca felől közelíthető meg. Az esemény idejére az érintett utca elején, a Művészetek Háza bejáratánál ( a buszmegálló előtt) lévő, parkolásra használt területet lezárják, csak azok állhatnak meg ott, akik a gyűjtésre érkeztek, és kizárólag arra az időtartamra, míg leadják a ruhákat. 

Még két alkalom az évben

Ebben az évben még további két alkalommal szervez ruhagyűjtést az Önkormányzat: a tervek szerint június 21-én és szeptember 20-án.

A kezdeményezés ötletgazdája Strack Bernadett alpolgármester, aki korábban azt mondta, hagyományt szeretnének teremteni ezzel az akcióval. A ruhagyűjtés népszerűségét mutatja, hogy a tavaly meghirdetett két időpontban is több száz zsák telt meg ruhákkal. A csomagokat a Máltai Szeretetszolgálat kapta meg.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []