Miben segíthetünk?

Vasárnapra ideér a jó idő

Vasárnapra ideér a jó idő
2022. április 22.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

Erősen felhős, borult időt tartogat a péntek, köszönhetően egy mediterrán ciklonnak. Napsütésre nemigen számíthatunk, délelőtt kisebb eső, egy-egy kisebb eső zápor elfordulthat, estétől utóbbira van nagyobb esély. A keleti szél napközben élénk lehet. Délután legfeljebb 10 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Borongós, esős idő jellemzi majd a szombat délelőttöt is, záporok is előfordulhatnak. Déltől azonban felszakadozhat, majd csökkenhet a felhőzet, ezzel együtt a csapadék esélye is. A délnyugati szél ugyanakkor élénkké válhat. Reggel 7, délután viszont már 17 fok valószínű.

Vasárnap sok napsütésnek örülhetünk, mérsékelt nappali gomolyfelhőképződéssel. Csapadék nem várható, de éjjel már előfordulhatnak záporok, illetve egy-egy zivatar. A délnyugati szél megerősödhet, mindemellett erős felmelegedés veheti kezdetét: a reggel 6 fokról délutánra 23 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Hétfőn, kedden és szerdán a változóan napos-felhős időjárás mellett a napközbeni időszakban megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és előfordulhatnak záporok, zivatarok. Többnyire délnyugati irányú szélre számíthatunk, de azt csak hétfőn kísérhetik erős lökések. Reggelente 8 fok körül, délutánonként pedig 21 fok várható.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []