Miben segíthetünk?

Fetter Ádám polgármester átadta a polgárőrök új autóját

Fetter Ádám polgármester átadta a polgárőrök új autóját
2022. június 16.

Fetter Ádám polgármester csütörtökön délután átadta a Liget Polgárőr Egyesület vezetőjének Schuck Bálint elnöknek az egyesület új autóját.
A városvezetés még az előző évben határozta el, hogy érdemei elismeréseként szeretné a szervezet tevékenységét támogatni munkaeszközeik bővítésével. A hírt tavaly december elején jelentette be a polgármester az egyesület tagságának a Városházán. Ezt követően a 2022. évi költségvetésben a szervezet számára egy új autó vásárlását hagyta jóvá a Képviselő-testület.
"Rengeteg helyen, helyzetben volt szükség a polgárőrök munkájára az elmúlt években, amit szerettünk volna megköszönni nekik azzal, hogy egy korszerű autót biztosítunk a számukra" - mondta a Fetter Ádám.
A polgárőrök nagy segítséget nyújtottak a városnak a járványhelyzet alatt, több hétig „őrizték a rendet” a 10-es út újraaszfaltozásakor, számos esetben juttattak el tájékoztatókat a lakossághoz, részt vettek a városi rendezvények, események biztosításában – például a Hallo! Werischwaron, a Vörösvári Napokon, a szüreti felvonuláson, a RedRunon -, helyt álltak útlezárásoknál vagy egyéb problémás helyzetekben.
A most vásárolt új autót megkülönböztető jelzéssel és feliratokkal is ellátták, hogy feladatát még hatékonyabban végezhesse.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []