Miben segíthetünk?

Rici nénit köszöntötte 90. születésnapján Fetter Ádám polgármester

Rici nénit köszöntötte 90. születésnapján Fetter Ádám polgármester
2022. július 12.

Kaifer Ferencné Peller Máriát 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Fetter Ádám polgármester. Peller Mária, vagy ahogy sokan ismerik Rici néni tősgyökeres vörösvári, 1932. július 12-én született Pilisvörösváron és egész életét itt töltötte. A polgári iskolát is városunkban végezte, majd a harisnyagyárban dolgozott formázóként. Ez azt jelenti, hogy munkája során a harisnyát melegített formára kellett húzni, hogy az felvegye a láb alakját.
Rici néni férjével is Vörösváron ismerkedett meg, akivel egy gyermeket neveltek fel, majd két unokájuk és két dédunokájuk is született. Nagyon jókedélyű, pozitív szemléletű, szellemileg aktív idős hölgy. Családja elmondta, hogy sokat olvas, a misét pedig laptopon vagy tableten nézi.
Rici néni életében rendkívül fontos a hit, a szeretet, ebből merít. Azt tanácsolja a fiataloknak, hogy ők is ezekre a támaszkodjanak, mivel segítségükkel megoldást találhatnak mindenre. Rici néni elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy most a a dédunokái révén megkaphatja azt a boldogságot, amit gyermekkorában nélkülöznie kellett.
Jó egészséget, sok boldogságot kívánunk neki családja körében még sokáig!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []