Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár nyári díszben - indul a nyári fotópályázat

Pilisvörösvár nyári díszben - indul a nyári fotópályázat
2022. július 13.

Korábbi népszerű akcióinkat követően ismét városi fotópályázatot hirdetünk, ezúttal a nyár témakörében „Pilisvörösvár nyári díszben” címmel. Városunk és környezete ugyanis nyáron is izgalmas és gyönyörű. Nemcsak szép helyszínek, virágok, fák, növények, állatok láthatóak, hanem számos közösségteremtő esemény is kapcsolódik a nyárhoz Pilisvörösváron. Ezekről mind várjuk a szebbnél-szebb képeket! Így lehet tóparton, hegyen, mezőn, városban készült kép vagy kacsás, pillangós, teknősös, állatos fotó és mindemellett természetesen városi rendezvényeinken – a Stégek éjszakáján, a tutajhúzó versenyen, a Hallo Werischwaron vagy a Vörösvári napokon fotózott képeket is várjuk!

Kedvcsinálóul, mi is összeállítottunk egy csokorral a városi oldal fotóiból.

A képeket a fotopalyazat@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban augusztus 31. 20:00 óráig. Egy pályázó egy fotóval nevezhet.

A képek értékelése Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalán (facebook.com/pilisvorosvar) zajlik majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé a város oldalán és a legtöbb kedvelést (reakciójelet) kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt. Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet, egészen szeptember 9-én 12:30 óráig. A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal díjazzuk majd, mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában.

A szabályzatot elolvashatják az alábbi linkre kattintva:

Jó fotózást kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []