Miben segíthetünk?

Sérült nőhöz riasztották a mentőket a Fő utcán

Sérült nőhöz riasztották a mentőket a Fő utcán
2022. július 18.

Szinte minden irányból érkezett segítség egy sérült nőhöz Pilisvörösváron. A baleset hétfő reggel történt, a hölgy ismeretlen okból megbotlott a Posta előtt és a 10-es utat szegélyező parkolóba zuhant, autó szerencsére pont nem érkezett akkor. Járókelők és a szemközti bolt dolgozói siettek az asszony segítségére, aki a vállát fájlalta, nem is tudta mozgatni azt, illetve szédült. A szemközti üzlet munkatársai értesítették a mentőket, időközben egy, a Fő utcán elhaladó betegszállító, illetve egy rendőrautó is megállt.

Az ápolók megvizsgálták a sérültet, az ellátással azonban megvárták a kiérkező mentőket, akik végül autóba segítették és kórházba szállították a nőt, akinek mielőbbi felépülést kívánunk!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ebben a nagy melegben rendkívül fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk, hiszen ez az időjárás jelentősen megterheli a szervezetünket, csökken a koncentrálóképességünk. A következő napokban igazi kánikula várható, ezért arra kérünk mindenkit, vigyázzanak magukra, és – ahogy a fenti esetben is történt – egymásra.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []